ابراز تمایل اتریشیها برای سرمایهگذاری در صنعت کاغذ ایران
دبیر انجمن واردکنندگان کاغذ، مقوا و فراوردههای سلولزی از ابراز تمایل شرکتهای اتریشی برای سرمایهگذاری در صنعت کاغذ، مقوا و صنایع سلولزی در ایران خبر داد و گفت: هماکنون این شرکتها در حال بررسی شرایط برای سرمایهگذاری متفاوتی در این حوزه هستند.
علی فرهمندی دبیر انجمن واردکنندگان کاغذ، مقوا و فراوردههای سلولزی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگیخبرگزاری تسنیم، از دیدار با هیئت بازرگانان اتریشی در حاشیه حضور در ایران خبر داد و گفت: این دیدارها طبیعتا ًبرای تصمیمگیری فوری نیست، نشستهای رودرروی تجاری در شرایط فعلی جنبه شناسایی، ارزیابی فرصتها و تهدیدها پس از سالها دوری طرفین را دارد، بنابراین مدت زمانی لازم است تا این سطح آشناییها به تعادل مطلوبی برسد تا بتوان برای آن برنامهریزی کرد.
وی افزود: جلسات هفته گذشته ما با طرف اتریشی در حوزه کاغذ، مقوا و صنایع سلولزی جلسات مفیدی بود، از فعالان اقتصادی در حوزه کاغذ، مقوا و محصولات سلولزی شرکتهای بنام و خوش نامی حضور داشتند، مذاکرات خوبی اتجام شد تا بعد از عملیاتی شدن فازهای آتی برداشته شدن تحریمها و محدودیتهای بانکی بتوان در عمل این مذاکرات را اجرایی کرد.
فرهمندی تصریح کرد: ارتباط ایران و اتریش ارتباط معقول و مناسبی در سنوات گذشته بوده است، حتی در زمانی که ما تحریم بودیم، طبیعتاً به عنوان یکی از کشورهایی که میتواند در زمینه کاغذ به ما کمک کند، مطرح است، شرکتهای بنامی از اتریش در سالهای اخیر بازار ایران را به دلیل محدودیتهای ارزی و بانکی از دست داده بودند.با سیاستهای مناسب و پرهیز از عجله و جلوگیری از مصرف بیرویه ارز برای واردات کالاهایی که مشابه ایرانی دارد، بعد از برداشته شدن تحریمها میتوان ارتباط تجاری خوبی با اتریش برقرار کرد.
وی از علاقمندی شرکتهای اتریشی برای سرمایهگذاری در صنعت چاپ و صنعت کاغذ ایران خبر داد و افزود: این اتفاق پیش از این نیز در سالهای 2008 و 20009 در صنعت چاپ و بستهبندی در کشور علیرغم تمام تحریمها رخ داده است، اکنون نیز طرف اتریشی تمایل جدی به این اقدام دارد، همچنین خبر موثقی هم دارم که اتریشیها در حال بررسی برای سرمایهگذاری متفاوتتری در عرصه کاغذ، مقوا و صنایع سلولزی در ایران هستند.
فرهمندی افزود: البته نباید فراموش کنیم ایران به لحاظ اقلیمی، منابع آبی و چوبی محدودیتهایی برای تولید کاغذ دارد، این به معنای فراموش کردن تولید کاغذ در کشور نیست، بلکه باید تولیدکنندگان فعلی را تقویت کرد که علیرغم تمام این مشکلات به کیفیت بیشتر محصول بیاندیشند.
وی ادامه داد: انجمن واردکنندگان کاغذ، مقوا و فراوردههای سلولزی علیرغم نامش در تلاش است تا در زمینه معرفی محصولات کاغذی و محصولات سلولزی تولید ایران به خارج از حوزه ایران و کشورهای همسایه مثمر ثمر باشد و در این راستا تمام تلاش خود را خواهد کرد. ما همچنین نباید برنامهریزی صرف برای واردات محصولات مورد نیاز داشته باشیم، بلکه باید بیشتر به ورود تکنولوژی به کشور بیاندیشیم.
{/content}[/wgt_jce_editor][/yee_column][/yee_row]