اعلام آمادگی انجمن واردکنندگان کاغذو مقوا برای تامین نیاز صنایع وابسته به صنایع سلولزی کشور ومواداولیه صنعت تولیدکاغذ

سیدحسن میرباقری رئیس انجمن واردکنندگان کاغذ،مقوا وفرآورده های سلولزی ایران درمراسم ضیافت افطاری وشام انجمن که شب سه شنبه در هتل استقلال پارسیان برگزارشد، ضمن خوشامدگویی به مدعوین ومیهمانان حاضر درمراسم اظهار نمود: سیاست انجمن همواره تعامل و تامین نیاز صنایع وابسته به صنعت سلولزی کشور در بخشهای تکمیلی، بسته بندی، آموزش و پرورش، داروسازی و هرآنچه مربوط به تولید صنعت کاغذ می شود، بوده است.

وی در ادامه ضیافت افطاری انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا اعلام کرد: ما از همه مسائل و مشکلات باخبر هستیم اما سیاست انجمن بیان مشکلات نیست، بلکه همیشه گفته ایم که ما، در کنار زنجیره تولید به منظور تامین و رفع نیازهایشان هستیم. در این راستا تعاملاتی را با بخش سلولزی وزارت صمت و همچنین بانک مرکزی داشته ایم که منجر به رفع نیاز صنف کاغذ و مقوا به مواد اولیه شد. همانطور که دیدیم در اثر این اقدامات کاغذ،در سال گذشته یکی از باثبات ترین بازارهای کشور بوده است. امیدوارم در سال جاری نگرش و سیاست بانک مرکزی تغییر یابد تا به این صورت بخش صنعت و بازرگانی از بلاتکلیفی در بیایند.

رئیس انجمن واردکنندگان کاغذ،مقوا و فرآورده های سلولزی ایران اظهار داشت: در دو ماه اخیر عدم صداقت بانک مرکزی با تجار و مردم باعث شد که هم بازرگانان لطمه بخورند و هم حیثیت کشور در مقابل دیگر کشورها خدشه دار شود. همه ما انتظار داریم شان و منزلت بازرگانان و صنعتکاران ایرانی در دنیا حفظ شود. بدقولی در پرداخت به کارخانه خارجی تنها منجر به ضرر بازرگان نمی شود بلکه برای کل کشور هم آسیب زا است. از همین رو دولت باید به این مسئله حساس باشد.

وی در ادامه صحبتهایش افزود: در این رابطه باید قیمت واقعی ارز با هر عددی، صادقانه از سوی بانک مرکزی اعلام شود تا به این صورت مردم بتوانند با این شرایط خود را وفق داده و زندگی کنند. امیدوارم در سال جدید با خبرهای خوش مواجه شویم و از این حالت بلاتکلیفی بیرون بیاییم.

میرباقری در ادامه ضیافت افطاری انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا تاکید نمود : در گذشته صحبت هایی در رابطه با مقابله میان واردات و تولید پیش آمد که بنده آن را تکذیب می کنم. ما نه تنها هرگز این کار را نکردیم بلکه به صادرات کالاهای تولیدی کمک کردیم و همواره سعی داشتیم از واردات آنچه که در داخل کشور تولید می شود، جلوگیری کنیم یا حداقل آنها را کمتر وارد کنیم. در پایان امیدوارم که در سال جاری کماکان شاهد تداوم همکاری میان کل تشکل های مرتبط با زنجیره سلولزی کشور باشیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا