سازمان حسابرسی از بررسی آرای مراجع مالیاتی و گمرکی کنار گذاشته شد

[yee_row column-size=”md-column” boxed_layout=”yee-container-fluid” padding_layout=”” style_detail=”” theme_options=”flattern” border_color=”” border=”none” background_image_options=”none” background_image=”” background_color_options=”none” background_color=”” responsive_column_reset=”no” vacolumns=”top” ex_class=”” id=”” visiable=”1″][yee_column width=”1/1″ ors=”” column-size=”md-column” xs-column=”0″ xs-hidden=”” sm-column=”0″ sm-hidden=”” md-column=”0″ md-hidden=”” lg-column=”0″ lg-hidden=”” hidden-print=”visiable” background_image=”” background_color=”” ex_class=”” visiable=”1″][wgt_jce_editor css_animation=”no” ex_class=”” style_detail=”” yee-widget-theme=”default” border_color=”” border=”none” visiable=”1″]{content}

بر اساس مصوبه هیئت دولت، آراء قطعی مراجع مالیاتی و گمرکی از شمول بررسیهای سازمان حسابرسی خارج شده و منابع حاصل از آن مستقیما قابل وصول می‌باشد.

به گزارش خبرنگار اقتصادیباشگاه خبرنگاران پویا؛ بر اساس مصوبه جدید هیئت دولت، مطالبات دولت ناشی از احکام و اسناد لازم الاجرای به قطعیت رسیده موضوع ماده 48 قانون محاسبات عمومی کشور، آرای قطعی مراجع مالیاتی و گمرکی و نظایر آن نیازی به بررسی توسط سازمان حسابرسی نداشته و طبق قوانین مربوط قابل وصول و محاسبه در تعیین مطالبات دولت می‌باشد.

گفتنی است در ماده 48 قانون محاسبات عمومی کشورآمده ، در مطالبات وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی از اشخاصی که به موجب احکام و اسناد لازم‌الاجرا به مرحله قطعیت رسیده است بر طبق‌مقررات اجرایی مالیات‌های مستقیم قابل وصول خواهد بود.

همچنین بر اساس مصوبه دولت، بدهیهای دولت ناشی از مواردی چون احکام و و اسناد لازم الجرای که توسط مراجع قانونی ذی ربط به تاید رسیده است نیز نیازی به بررسی در سازمان حسابرسی ندارد.

 

13951202083239183100558510

{/content}[/wgt_jce_editor][/yee_column][/yee_row]

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا