بانک تجارت به دادگاه اتحادیه اروپا شکایت کرد

[yee_row column-size=”md-column” boxed_layout=”yee-container-fluid” padding_layout=”” style_detail=”” theme_options=”flattern” border_color=”” border=”none” background_image_options=”none” background_image=”” background_color_options=”none” background_color=”” responsive_column_reset=”no” vacolumns=”top” ex_class=”” id=”” visiable=”1″][yee_column width=”1/1″ ors=”” column-size=”md-column” xs-column=”0″ xs-hidden=”” sm-column=”0″ sm-hidden=”” md-column=”0″ md-hidden=”” lg-column=”0″ lg-hidden=”” hidden-print=”visiable” background_image=”” background_color=”” ex_class=”” visiable=”1″][wgt_jce_editor css_animation=”no” ex_class=”” style_detail=”” yee-widget-theme=”default” border_color=”” border=”none” visiable=”1″]{content}

تهران – ایرنا – مدیرعامل بانک تجارت از ثبت شکایت این بانک در دادگاه اتحادیه اروپا برای مطالبه خسارات وارده در زمان تحریم ها با هدف صیانت از منافع سهامداران و مشتریان بانک خبر داد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی بانک تجارت، محمدابراهیم مقدم در این باره گفت: پس از اثبات حقانیت بانک تجارت و لغو تحریم های اعمال شده در مراجع قضایی اتحادیه اروپا، بانک تجارت با همکاری موسسات حسابرسی خبره بین المللی، فرآیند ارزیابی و برآورد خسارات وارده ناشی از تحریم ها را مطابق با استانداردها و رویه های بین المللی آغاز کرد.
وی افزود: خوشبختانه با اتمام این فرآیند و گردآوری مدارک و اسناد لازم، موفق شدیم شکایت مربوط به مطالبه خسارات وارده به بانک تجارت در پی تحریم های اتحادیه اروپا را در چهارم بهمن ماه در مراجع قضایی این اتحادیه به ثبت برسانیم.
مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به سابقه اقدام های این بانک در قبال تحریم های اتحادیه اروپا گفت: بواسطه اعمال تحریم های غیرمنصفانه که از دی ماه سال 1390 آغاز شد، خسارت های مستقیم و غیرمستقیم زیادی به بانک تجارت و دیگر بانک های ایرانی مشمول تحریم ها وارد آمد که از آن جمله می توان به خسارات ناشی از مسدود ساختن منابع موجود در حساب های بانک و کاهش قابل ملاحظه درآمدهای ناشی از عملیات ارزی اشاره کرد.
وی افزود: در آن دوره زمانی، هیات مدیره وقت بانک تجارت اقدام های لازم را برای لغو این تحریم های غیرقانونی با هدف صیانت از منافع مشتریان و سهامداران بانک آغاز و با بهره گیری از یک تیم حقوقی متخصص در دعاوی تجاری بین المللی اقدام به تشکیل پرونده در مراجع قضایی مورد تایید اتحادیه اروپا کرد.
مقدم یادآور شد: طرح دعوای بانک تجارت در دادگاه اتحادیه اروپا مستلزم برگزاری صدها ساعت جلسه کارشناسی با متخصصان و مشاوران حقوقی داخلی و خارجی و وکلای بانک در این پرونده و ترجمه و ارایه هزاران صفحه از اسناد و مدارک فعالیت های بانک بوده است .
وی به سهامداران و مشتریان بانک تجارت اطمینان داد که این بانک برای صیانت از منافع به حق آنان روند قضایی مطالبه خسارات وارده ناشی از تحریم ها را با استفاده از تمام ظرفیت های تخصصی و قانونی ادامه خواهد داد.
به گزارش ایرنا، اتحادیه اروپا در سال 1390 و به بهانه فعالیت های هسته ای ایران، بانک تجارت را به همراه چند شرکت و موسسه دیگر ایرانی تحریم کرد اما تلاش های حقوقی این بانک سبب شد تا دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در بهمن ماه سال 1393 به خروج این بانک از فهرست تحریم ها رای دهد.
با وجود این رای اتحادیه اروپا بار دیگر در فروردین 1394 بانک تجارت را در فهرست تحریم های خود قرار داد و در نهایت در دی ماه پارسال و با اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک ایران و گروه 1+5 این بانک ایرانی از فهرست تحریم ها خارج شد.

{/content}[/wgt_jce_editor][/yee_column][/yee_row]

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا